התכנית של מיס טין: תוספת משמעותית לטיפול בבת שלך

אם בתך כבר נמצאת בטיפול, סביר שתשאלי האם יש בכלל צורך בתוכנית נוספת כמו מיס טין. 

אנו מבינות את החשש הזה. אולם לא פעם אנו רואות כיצד מיס טין נותנת דווקא מענה יעיל יותר ומספקת תוספת קריטית לשינוי שלה, כפי שתיארה לנו לפני שנה אמא של אריאלה, שהשתתפה בתוכנית:

"אני חייבת לשתף שפעם אריאלה הייתה נעלבת נורא מדברים והיא הייתה בטיפול אצל פסיכולוגית (היא הרשתה לי לספר) וכבר אין צורך! וחלק מהסיבות, גם הפסיכולוגית אמרה לנו את זה, זה מה שהיא עוברת פה במיס טין.
הרבה פעמים הפסיכולוגית גם מתקשרת אלי כדי לקחת את הטלפון של התוכנית הזאת כדי להעביר למטופלות שלה.
אז המון המון תודה.
זה שינה, וזה משנה. 
פשוט אני לא האמנתי בהתחלה כי אמרו לי שאת בת ,17 עכשיו 18, ואמרתי "טוב, לא יודעת"...  סקפטית.
וזה לא יא
מן איזה שינוי. תודה רבה לך״ .

אם תרצו לקבל את השיתוף הזה גם כגרסת אודיו, כתבו לנו, לא מופיע כאן מבקשה לשמירה על הפרטיות.

גם נערות ששיתפו אותנו מספרות על העזרה הייחודית שקיבלו בתכנית:
דפנה, בת 14: "במיס טין אני מקשיבה לליהי מסבירה על נושאים שאפילו אם אני חושבת שלא נוגעים אליי בסוף אני מוצאת את עצמי משתמשת בהם ביום יום".

אגם, בת 15: "כשהייתי בטיפול אז מאוד התביישתי בזה והרגשתי מאוד לבד ורוב הזמן הרגשתי כאילו המטפלת לא מבינה אותי בכלל אבל בתוכנית בזכות זה שיש הרבה בנות שהן כמוני וזה תמיד מרגיש שהן תומכות ומבינות, מרגיש לי נוח שאני יודעת שלא משנה מה אני אגיד אף אחת מהבנות לא תשפוט אותי ושהן באמת רוצות לעזור וגם שבנות משתפות מה הן מרגישות ואני מבינה שאני לא היחידה שמרגישה ככה ואני לא לבד".

מיס טין אינה באה להחליף טיפול, אלא להשלים אותו. היא יכולה לתת מענה ייחודי לצרכים ואתגרים ספציפיים של גיל ההתבגרות, ולסייע רבות להתפתחות וצמיחה של בתכם.

נשמח להרחיב ולפרט באופן אישי על התרומה הייחודית של תכנית הליווי כתוספת לטיפול הקיים שבתכם עוברת, נשמח להציע לקבוע שיחה ישירה עם ליהי להעמיק במקרה של הספציפי שלכם.

 

שיתוף נוסף של תלמידה בשם שילת, נערה מהממת:

הייתי בטיפול בשיטת EMID הטיפול עזר.
אבל זה היה תהליך ארוך ומעייף כדי להגיע לתוצאה.
היום, אני כמה חודשים בתכנית של ליהי ואני כבר רואה הבדל משמעותי בין התכנית לבין הטיפול הרגשי.
בתכנית קיבלתי ואני עוד מקבלת מלא כלים להתמודדיות עם מצבים שקרו בעבר וכמובן שיקרו בעתיד, שבזכותם אני מצליחה להתמודד היום אם דברים שאני עוברת. אני מרגישה הבדל מטורף בביטחון העצמי שלי.
אני פתאום מדברת יותר, פחות מתביישת, ומצליחה להראות את מי שאני באמת.
הלחצים והפחדים שנוצרו עם השנים ירדו ועוד ממשיכים לרדת ואני מצליחה להחזיר לאט לאט את תחושת השליטה לידיים שלי.
המצב הנפשי שלי הצליח להתאזן באופן משמעותי.
ההרצאות עוברות בזורם ולא כמשהו קשה כמו טיפול.
ואני מרגישה שמאחורי מסך יש מישהי שבאמת מבינה אותי ואת החששות והפחדים שלי.
גיל ההתבגרות הוא גיל קשוח, אבל אם עוברים אותו במקומות ועם האנשים הנכונים זה משנה הכל.

״מחקרים על אינטראקציות בתוך המשפחה שהתמקדו בתקשורת בין מתבגרים להוריהם, מצאו שקיימים הבדלים בין המינים ביחסים עם ההורים: נמצא כי ביחסים של הבנות עם האמהות יש קרבה וחום רבים יותר מאשר ביחסים עם האבות. עם זאת, נמצא שבנות מדווחות על יותר קונפליקטים עם ההורים בתחומים שונים, לעומת בנים (סמילנסקי 1989)".
״מחקרים על אינטראקציות בתוך המשפחה שהתמקדו בתקשורת בין מתבגרים להוריהם, מצאו שקיימים הבדלים בין המינים ביחסים עם ההורים: נמצא כי ביחסים של הבנות עם האמהות יש קרבה וחום רבים יותר מאשר ביחסים עם האבות. עם זאת, נמצא שבנות מדווחות על יותר קונפליקטים עם ההורים בתחומים שונים, לעומת בנים (סמילנסקי 1989)".

משאירים פרטים כאן

ואחזור אלייך בהקדם